Thuis

Ontzorgen

Het (ver)bouwen van je huis is iets wat je misschien maar een keer in je leven doet. Je geeft hiervoor veel geld uit en je hebt weinig ervaring in het bouwproces.

Er komen dan veel vragen op je af. Er moeten keuzes gemaakt worden op cruciale momenten.

Wij kunnen hierin begeleiden en zorgen ervoor dat de juiste keuzes op het juiste moment worden gemaakt.

Totale nieuwbouw; maatwerk voor het leven

Samen met de klant maken we de eerste plannen. We denken mee en kijken verder.

De creatieve en vernieuwende kijk naar de situatie levert de meerwaarde die architectuur heet.

Domstad architectuur staat voor een origineel en haalbaar ontwerp dat wordt gemaakt door vakkundige mensen die begrijpen wat je wilt.

Domstad Architectuur maakt de plannen inzichtelijk met o.a. heldere presentatieboekjes, 3d-afbeeldingen en video’s (klik hier) van de nieuwe situatie. (nieuwbouw)

Kleine ingreep; groot genot

Domstad Architectuur kijkt op een geheel andere manier naar jouw huis. Misschien hoeft de keuken wel niet vernieuwd, maar is het juist het licht dat in de woning ontbreekt? Of is het juist een mooi meubel waarin alle spullen netjes zijn opgeborgen hetgeen wat nodig is. Kleine ingrepen, met gegarandeerd groot genot! (verbouwing)

Ambitie en budget

Een hoge ambitie met een laag budget. Is daar iets van te maken? Ja, als we geen luchtkastelen ontwerpen is dat mogelijk. Wij hebben kennis van kosten en creativiteit om toch de hoge ambitie te halen, ondanks een beperk budget.

Wij hebben veel ervaring in de uitvoering van een ontwerp. Hierdoor weten we ook welke onderdelen in het voortraject belangrijk zijn om uiteindelijk binnen budget een hoge ambitie waar te maken.

Bouwteam

Wij begeleiden al jaren bouwprojecten, van esthetische begeleiding tot en met volledige directievoering.

De uitvoeringsfase is een belangrijke fase. Hierin moet het eindresultaat vorm krijgen. Een goede voorbereiding leidt tot een uitvoering zonder kopzorgen. Een goede begeleiding doen wij het liefst in bouwteam verband; er wordt open en transparant gecommuniceerd en de bouwer schuift al snel aan tafel om de betrokkenheid te vergroten.

Domstad Architectuur werkt samen met verschillende aannemers zodat voor elk project het juiste team kan worden samengesteld.

X